Vols venir a treballar amb nosaltres?

A TU, COMPANY/A, QUE VOLS VENIR A TREBALLAR AL NOSTRE CENTRE

Primer de tot, agrair-te que triïs aquesta escola perquè sigui una part important del teu projecte personal i professional. Et garantim que seràs benvingut i acollit com a tal i que ben aviat esdevindràs part important del grup de professionals que treballam aquí.

Necessitam professionals il·lusionants i engrescats en aquesta important tasca que és la docència; que venguin a sumar; a treballar de valent i tenir un paper actiu; a aportar positivament i a col·laborar amb empenta en la construcció de la nostra escola. ​Per tant, et demanam que des del primer dia respectis i facis teu el nostre ideari pedagògic.

Fa molt temps que treballam perquè aquesta escola sigui millor i estimada per la seva comunitat educativa i per això el procés de construcció que hi feim és permanent i en continu progrés. Per tant, la incorporació de nou personal a aquest procés ha de significar un enriquiment i una major empenta al mateix.

Feim ambients d’aprenentatge, tallers, treball per projectes, cohesió grupal, avaluació de qualitat… i tot ho feim per al nostre alumnat, que és el nostre principal objectiu. Tu, participaràs de tot això des del primer moment.

El nostre procés de formació és essencial per donar cos al camí de renovació pedagògica iniciat des de fa temps i et convidam a que t’hi afegeixis des del primer moment.

Benvingut/da a la nostra escola i que ens puguis aportar el millor de tu mateix!